قم Secrets
قم Secrets
Blog Article
نمایش همه مجموعه شهر خدمات بازه زمانی (ساعات باز مجموعه) از ساعت تا
آبانبار سلماسی ازدیگر جاذبههای گردشگری در شهر قم است که با توجه به کتیبه موجود در این اثر تاریخی، قدمت ساخت آن به سال ۱۳۶۵ هجری قمری بازمیگردد. این آبانبار کهن نیز همانند دیگر آب انبارهای قم از بخشهای مختلفی همچون سردر ورودی، راهپله، بادگیر و مخزن تشکیل شده و بهشکل مربع طراحی و ساخته شده است.
در این ویکی شیعه پیوندهای زبانی در بالای صفحه و همتراز با عنوان مقاله قرار دارند. رفتن به بالا.
امام خمینی (ره) قبلاً به اتفاق همسر و پنج فرزندش در خانه کوچکی، واقع در خیابان باریک و ناهمواری زندگی میکرد که از وسط آن جوی آبی می گذشت.
روستای فردوس، یکی از زیباترین روستاهای شهر قم است که بهدلیل سرسبزی، مناظر طبیعی بکر و کمنظیر و آبوهوایی مطبوع و دلچسب، میزبان گردشگران و مسافران از سراسر کشور است.
باشگاه بدنسازی بانوان در معرفی ۱۵ باشگاه بدنسازی بانوان ???? ????? در تهران
[نیازمند منبع] کتاب تذکره مشایخ قم از ۱۱۲ راوی و دانشمند قمی نام برده[۶۶] که نام آنان در ???? ???? ????? ?????? یکی از کتابهای رجال کشی، رجال نجاشی، رجال طوسی، فهرست طوسی، خلاصة الاقوال و فهرست شیخ منتجب الدین آمده است.[۶۷] همچنین تاریخ قم از ۲۶۶ و ریاض المحدثین از حدود ۶۶۰ عالم و بزرگ قمی نام بردهاند.[۶۸] در تنزیه القمیین نیز فهرستی از دانشمندان قمی گرد آمده است.[نیازمند منبع] ارتباط اهالی قم با امامان شیعه
این دریاچه بهدلیل بکر بودن و نداشتن دسترسی راحت زیستگاه مناسبی برای گونههای کویری مانند ??? ?? ????? هوبره و میکروارگانیسمهای فراشور کویری محسوب میشود.
اعمال جنسیت مجموعه همه آقایان بانوان ابعاد و عمق استخر طول از تا متر
برای خانم های عزیز پیشنهاد میکنیم مقاله معرفی ۱۰ باشگاه بدنسازی ویژه بانوان رو هم یه نگاهی بندازن.
آدرس: حدود ۲۰ کیلومتری جنوب تالاب حوض سلطان، سه کیلومتری حاشیه شرقی اتوبان قم-تهران (مشاهده روی نقشه)
سخنرانی امام ???? ????? خمینی در مدرسه فیضیه ۱۳ خرداد ۱۳۴۲ش از قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی ایران یاد میشود.[۷۵] محل سکونت امام خمینی در قم بود و برخی از سخنرانیهای ???? ???? ????? ?????? او علیه حکومت پهلوی در این شهر انجام میشد. امام خمینی در ۱۳ خرداد سال ۱۳۴۲ش در مدرسه فیضیه علیه حکومت پهلوی سخنرانی کرد.
شهرک غرب – بلوار شهید فرحزادی -خ پارک -تقاطع بلوار درختی
حموی، یاقوت بن عبدالله، معجم البلدان، بیروت، دارصادر، ۱۹۹۵م.